Plase Insecte

Va Oferim urmatoarele tipuri de PLASE Anti Insecte:

* Plase Anti Tantari pe balamale
* Plase Anti Tantari pe clipsuri
* Plase Anti Tantari tip rulou
*Plase Anti Tantari tip plisse

Avantajele plaselor anti- insecte sunt:
-garantarea unui somn linistit;
-intretinerea usoara ;
-inlaturarea cu usurinta a acestora, pentru depozitare, pe timpul iernii;
-intrebuintarea lor atat pentru usi, cat si pentru ferestre, indiferent de tipul tamplariei;
-fiabilitatea, sitele fiind produse din fibra de sticla, iar ramele din profil de aluminiu;
-asigura aerisirea incaperii, fara riscul de a patrunde insecte in interior.

Plase anti insecte balamale

plase-insecte-balamalePlasele contra insectelor pe balamale sunt reprezentantele moderne ale unei solutii de protectie clasica impotriva insectelor: aceea de creare a unui paravan de protectie impotriva accesului insectelor in spatiul interior.
Disponibile in doua culori, alb si maro, acestea sunt confectionate din aluminiu extrudat vopsit in camp electrostatic, fiind astfel mult mai durabile si mai rezistente la intemperii.
Plasa de protectie este confectionata din fibra de sticla de culoare gri, cu o tesatura deasa, distanta intre fibrele tesaturii fiind de 1mm.
Aceste plase se monteaza pe balamale iar inchiderea se face cu un sistem clips. Ca si aspect estetic, aceste plase nu incomodeaza vizual apectul general al fatadei.

 

Plasa insecte Plisse

Este o plasa confectionata din profil de aluminiu extrudat cu dimensiuni de 33 mm x 28 mm si sita din PVC cu fibra de sticla care se pliaza asemea unui burduf de acordeon .
Este ideala in cazul deschiderilor mari ( terase , usi de balcoane ) dar poate fi folosita cu succes si pentru ferestre cu dimensiuni mici .

Plasa de insecte tip plisse se poate aplica si peste rulourile exterioare existente .
Avantajul acestui sistem de plasa este faptul ca poate fi oprita in orice pozitie.
Profilul poate fi vopsit in orice culoare

 

Plase Insecte Rulou

Elementele principale ale acestor plase sunt: caseta (ce contine axul cu plasa, arcul de armare, mecanismul de incetinire, daca e cazul, capacele laterale si bucsele de ghidare), caile de rulare, sistemul de inchidere cu carlig (compus din doua profile de inchidere, unul fix si unul mobil, fixat de sita plasei) si sita plasei (executata din fibra de sticla laminata in poliesteri de culoare gri).
Principala caracteristica a plaselor antiinsecte tip rulou este faptul ca plasa de protectie este fixata de un ax metalic, acesta fiind armat in interiorul casetei, permitand retractia plasei in caseta in mod automat.
Acestui tip de plase ii mai sunt caracteristice caile de rulare a plasei si existenta a doua profile de inchidere: un profil de inchidere fix, montat pe tamplarie cu ajutorul unor suruburi de montaj, si un profil de inchidere simplu, montat pe capatul liber al sitei plasei, care are rolul de a limita rularea plasei pe ax si de a ajuta la inchiderea plasei.
Plasele antiinsecte tip rulou sunt disponibile in doua culori: alb si maro, indiferent de materialul din care sunt executate.

Solicita Oferta

 Telefon: 0724 121 744 Email termopane@weltplast.ro