Termopane Ieftine Bucuresti

Termopane Ieftine Bucuresti – Ferestrele şi uşile din termopan aduc lumină si caldura soarelui in casa ta, reprezentând o comunicare reală între exterior şi interior, şi creând o imagine de ansamblu a casei. Ferestrele şi uşile din PVC de asemenea, joaca un rol esential cand vine vorba de impresia de armonie a fatadei locuintei tale.

Termopane ieftine Bucuresti

termopane ieftine bucurestiSuntem o firma de profesionisti cu experienta vasta in domeniul tamplariei PVC sau aluminiu cu geam termopan, avand ca principale activitati realizarea ferestrelor si usilor cu geam termopan si montajul acestora, precum si confectionarea si montarea plaselor anti insecte. Va mai putem oferi glafuri interioare sau exterioare pentru ferestrele tale si duble deschideri. Seriozitatea, promptitudinea si in special calitatea lucrarilor stau la baza activitatii noastre. In privinta clientilor, am ales sa promovam o relatie bazata pe profesionalism, colaborare, transparenta si, nu in ultimul rand, respect. Fiecare din consultantii nostri va ofera cea mai buna solutie in materie de tamplarie PVC, aluminiu sau cu geam termoizolant , termopan sau tripan si accesorii.

Termopane Ieftine REHAU Euro Design 60 – profil cu 3 camere

termopane rehauTermopane Ieftine Rehau – Datorita suprafetei netede si a inclinatiilor de 45 grade, avand doua randuri de etansari si impiedicand patrunderea prafului, a curentului si a apei, ferestrele din termopane ieftine bucuresti Rehau Euro Design 60, au un design placut si mentin climatul optim in locuinta dumneavoastra. Sunt construite pe baza principiului cu trei camere si au o adancime constructiva de 60 mm, iar ferestrele cu geam termopan sau tripan realizate din profile Euro Design 60 sunt avantajoase din punct de vedere economic si respecta cerintele noilor norme de economisire a energiei EnEV.

 

 

Caracteristici si avantaje termopane ieftine bucuresti rehau :

  • Adancime constructiva: 60 mm / garnitura de contact
  • Numar de camere: 3 camere
  • Izolare termica: Uf= 1,6 W/m²K
  • Fonoizolare: pana la clasa de izolare fonica 4 (VDI 2719)
  • Etanseitate la curenti de aer/averse: pana la clasa 4 (DIN EN 12207)/9A (DIN EN 12208)
  • Suprafete netede si falt inclinat in rame pentru scurgerea apei, fiind usor de intretinut si curatat
  • Ecologice
  • Rezistenta indelungata la intemperii
  • Asigura protectie fonica deosebita, pana la clasa 4, confortul fiind asigurat in ciuda zgomotelor exterioare puternice.

Termopane Ieftine WEISS PROFIL WP3000 – profil cu 3 camere 

Weiss ProfilTermopane Ieftine Bucuresti – Sistem din PVC cu 3 camere pentru ferestre şi uşi. Izolare termică şi fonică excelentă. Design-ul rotund elegant al profilelor din PVC garantează o unitate stilată între design-ul ferestrelor şi viziunea modernă a clădirilor contemporane.
Posibilitate de selectare dintr-o gamă variată de folii, texturi care imită lemnul, care conferă confort şi desăvâ rşire oricărui interior.
Lăţimea cadrului  60 mm
Latimea constructiva a tocului este de 60 mm, iar cea vizibila de 57 mm pentru reperele de cercevea si de 63 mm (la exterior), respectiv 43 mm (la interior) pentru cele de toc. Reperele destinate executiei de usi  au o adancime de 85 mm. Sistemul este prevazut cu doua garnituri din EPDM, permitand instalarea unui geam termoizolant.

 

Termopane WEISS PROFIL WP5000 – profil cu 5 camere 

weiss-profile-5Sistem din PVC cu 5 camere pentru ferestre şi uşi – Adancime de montaj 72 mm. Izolare termică şi fonică excelentă. Design-ul rotund elegant al profilelor din PVC garantează o unitate stilată între design-ul ferestrelor şi viziunea modernă a clădirilor contemporane.
Posibilitate de selectare dintr-o gamă variată de folii, texturi care imită lemnul, care conferă confort şi desăvârşire oricărui interior.
Sistemul oferă o varietate de profile care permit executarea de construcţii cu diferite tipuri de deschideri şi configuraţii:

 

 

 

–                  Deschiderea ferestrei înspre interior
–                  Deschiderea uşii înspre interior
–                  Deschiderea uşii către exterior
–                  Mecanism VW /deschidere prin glisare /

Profile suplimentare din oţel cu o grosime de 1.5 mm şi 2.0 mm pentru a asigura durabilitatea ferestrelor /î n funcţie de mărime /, ca şi profilele de cadru şi profilul ferestrei glisante
Închidere etanşă extrudată î n profilele din PVC din TPV, care fac asamblarea mai uşoară
Posibilitatea de aplicare a   geamurilor termopan cu diferite lăţimi /24 mm 32 mm 40 mm
Latimea constructiva a sistemului este de 72 mm, iar cea vizibila de 58 mm pentru reperele de cercevea si de 66 mm (la exterior), respectiv 46 mm (la interior) pentru cele de toc. Reperele destinate executiei de usi (WP 5004) au o adancime de 72 mm. Sistemul este prevazut cu doua garnituri din EPDM, permitand instalarea unui geam termoizolant.